Vágható sebtapasz

MovoMed sebtapasz vágható

A MovoMed Plast sebtapaszok különféle forma- és színvilágának köszönhetően gyermekek és felnőttek is, a test bármely részén praktikusan használhatják. A MovoMed Plast sebtapaszok a testszínű változatoktól egészen a divatos színekig számos lehetőséget kínálnak.

A MovoMed Plaszt sebtapaszok egyszer használatosak. A MovoPlast sebtapasz felragasztás után jól rögzít és stabilan tart. Ügyen arra, hogy sebeinek kezelésére mindig a megfelelő típust válassza. A különböző anyagok felhasználásával készült termékek közül légáteresztő, vízálló, fémszálas és standard, hagyományos típusokat különböztetünk meg.

Kiszerelés: 3 lap

Lap mérete: 6cm x 25cm

Fehér színű légáteresztő elasztikus kötszer, amelynek közepén nedvszívópárna található. A seb méretének megfelelően jól alakítható, méretre vágható. Az akril, bőrbarát ragasztóréteg tökéletes tapadást biztosít. Anyaga elasztikus, egész napra könyelmes viseletet biztosít. Könnyen eltávolítható. Nem steril.

A termék az alábbi minőségirányítási rendszernek megfelelt: orvostechnikai eszközök, szabályozási célú követelmények (ISO 13485:2003)