Vízhólyag tapasz

Vízhólyag tapasz (6 db) A Movo Plast sebtapasz kiváló minőséggel, gazdaságos kiszereléssel és széles termékpalettával rendelkeznek. Legyen szó sportról, utazásról vagy csak a mindennapos életről, mindenki megtalálja maga számára a legmegfelelőbbet! A termék a EN ISO 13485:2003 minőségbiztosítási rendszer betartásával készült. Hűvös, száraz helyen tartandó!  

Pamut sebtapasz

Pamut sebtapasz (30db) Egy doboz 30 darab sebtapaszt tartalmaz! A legkezvezőbb árú termék! A Movo Plast sebtapasz kiváló minőséggel, gazdaságos kiszereléssel és széles termékpalettával rendelkeznek. Legyen szó sportról, utazásról vagy csak a mindennapos életről, mindenki megtalálja maga számára a legmegfelelőbbet! A termék a EN ISO 13485:2003 minőségbiztosítási rendszer betartásával készült. Hűvös, száraz helyen tartandó!

Vízálló sebtapasz

Vízálló sebtapasz (10db) Movo Plast vízálló átlátszó poliuretán sebtapaszok. Egy doboz 12 db sebtapaszt tartalmaz. A termék rendkívül erősen ragad, ez biztosan állja majd a vizet! A Movo Plast sebtapasz kiváló minőséggel, gazdaságos kiszereléssel és széles termékpalettával rendelkeznek. Legyen szó sportról, utazásról vagy csak a mindennapos életről, mindenki megtalálja maga számára a legmegfelelőbbet! A termék a EN ISO 13485:2003 minőségbiztosítási rendszer betartásával készült. Hűvös, száraz helyen tartandó!  

Vegyes méretű sebtapasz

Vegyes méretű sebtapasz (24db) Egy dobozban négy féle méretű sebtapasz található, minden méretből hat db, összesen 24db! Méretek: 26mm X 72mm 19mm X 72mm 16mm X 58mm 22,5mm átmérő (kör alakú) A Movo Plast sebtapasz kiváló minőséggel, gazdaságos kiszereléssel és széles termékpalettával rendelkeznek. Legyen szó sportról, utazásról vagy csak a mindennapos életről, mindenki megtalálja maga számára a legmegfelelőbbet! A termék a EN ISO 13485:2003 minőségbiztosítási rendszer betartásával készült. Hűvös, száraz helyen tartandó!  

Vágható sebtapasz

  Vágható sebtapasz (3db) Movo Plast ideális méretre vágható, tartós sebtapasz Puha anyagú, megfelelő méretre vágható fehér sebtapasz. Egy dobozban három darab 6 cm x 25 cm-es sebtapasz van csomagolva. Megfelelő tapadás és védelem az egész családnak. A Movo Plast sebtapasz kiváló minőséggel, gazdaságos kiszereléssel és széles termékpalettával rendelkeznek. Legyen szó sportról, utazásról vagy csak a mindennapos életről, mindenki megtalálja maga számára a legmegfelelőbbet! A termék a EN ISO 13485:2003 minőségbiztosítási rendszer betartásával készült. Hűvös, száraz helyen tartandó!  

Tyúkszem tapasz

  Tyúkszem tapasz (10db) Egy doboz tíz darab tyúkszem-tapaszt tartalmaz. A Movo Plast sebtapasz kiváló minőséggel, gazdaságos kiszereléssel és széles termékpalettával rendelkeznek. Legyen szó sportról, utazásról vagy csak a mindennapos életről, mindenki megtalálja maga számára a legmegfelelőbbet! A termék a EN ISO 13485:2003 minőségbiztosítási rendszer betartásával készült. Hűvös, száraz helyen tartandó!    

Színes sebtapasz

Színes sebtapasz (24db) 5 féle színben: zöld kék piros sárga bőr színű Ezentúl nem lehet ciki sebtapasz viselése. Kiválaszthatjuk a ruhánkhoz passzoló színt! Egy doboz 24 darab sebtapaszt tartalmaz. Tökéletes tapadás és védelem különböző színekben. A Movo Plast sebtapasz kiváló minőséggel, gazdaságos kiszereléssel és széles termékpalettával rendelkeznek. Legyen szó sportról, utazásról vagy csak a mindennapos életről, mindenki megtalálja maga számára a legmegfelelőbbet! A termék a EN ISO 13485:2003 minőségbiztosítási rendszer betartásával készült. Hűvös, száraz helyen tartandó!

Normál sebtapasz

Normál sebtapasz (24db) Egy doboz 24 darab sebtapaszt tartalmaz klasszikus bőr színben . Tökéletes tapadás, magas minőség!   A Movo Plast sebtapasz kiváló minőséggel, gazdaságos kiszereléssel és széles termékpalettával rendelkeznek. Legyen szó sportról, utazásról vagy csak a mindennapos életről, mindenki megtalálja maga számára a legmegfelelőbbet! A termék a EN ISO 13485:2003 minőségbiztosítási rendszer betartásával készült. Hűvös, száraz helyen tartandó!  

Lábvédő párna

MovoPlast lábvédő párna (9db) A láb nyomáspontján kialakult fájdalmas bőrkeményedés csak olyan módon tehermentesíthető, ha a cipőt a fájdalmas résztől elemeljük. Ha csak alkalmanként fáj, vagy ideiglenes védelemre van szükség, válassza a párnázó tapaszt. A Movo Plast sebtapasz kiváló minőséggel, gazdaságos kiszereléssel és széles termékpalettával rendelkeznek. Legyen szó sportról, utazásról vagy csak a mindennapos életről, mindenki megtalálja maga számára a legmegfelelőbbet! A termék a EN ISO 13485:2003 minőségbiztosítási rendszer betartásával készült. Hűvös, száraz helyen tartandó!

Inzulinos fecskendő tűvel

MovoMed Inzulinos fecskendők A MovoMed inzulinos fecskendő kiváló minőségű termék, melyek a megújult designnal kerültek a patikák polcaira. integrált 29Gx0.5-ös integrált tűvel szerelt termékeken védőkupak is található. Fecskendő méret: 1ml Tű méret: 29Gx0.5

Alcohol pads törlőlapkák

MovoMed alcohol pads MovoMed alkoholos lapkák 100db/doboz (70% isopropyl alcohol). Csak külső használatra! Bőr irritáció esetén ne használja tovább a terméket. Kerülje el a szembe kerülést, amennyiben megtörténik öblítse ki alaposan. Lenyelés esetén ne próbálja meg kihányni, hanem keresse fel az orvosát!

Nyelvlapoc

MovoMed nyelvlapoc MovoMed fa nyelvlapoc, nem steril, 100db/doboz

Vizsgálókesztyű nitril púdermentes kék

MovoMed nitril, púdermentes vizsgáló kesztyűk 100db/doboz A MovoMed nitril, latexmentes,púdermentes kék vizsgáló kesztyűk kiemelkedő minőségű, amely kiváló biológiai védelmet nyúlt. Fő anyaga: nitril gumi, nem tartalmaz természetes gumit. Néhány összetevő allergiás reakciót válthat ki az arra érzékeny felhasználóknál. Elérhető méretek: XS S M L XL

Felkaros vérnyomásmérő adapter

MovoMed felkaros vérnyomásmérő adapter A Movomed felkaros vérnyomásmérők AA elemmel is működnek, de kiegészithetjük adapterrel is a készletet, hogy soha többé ne kelljen aggódni a lemerülő elemek miatt valamint a környezetünket sem terheljük a lemerült elemekkel.

Felkaros vérnyomásmérő XL mandzsetta

A vérnyomásmérő gyári csomagolásába tartozó mandzsetta helyett rendelhető XL méretű is, amely 48 cm helyett 60cm kerületű karra is használható.

Felkaros vérnyomásmérő MovoMed BP-M7

MovoMed BP-M7 digitális felkaros vérnyomásmérő A MovoMed BP-M7-es felkaros vérnyomásmérők a BP-M2-es továbbfejlesztett verziója. EXTRÁK a BP-M2-höz képest: EXTRA nagy LCD kijelző 3 színű háttérvilágítás +1 év garancia Prémium minőségű alkatrészek  

Digitális érintésmentes lázmérő

MovoMed érintésmentes lázmérő Test és környezeti hő mérésére is alkalmas infravörös érintésmentes hőmérő. A markolaton lévő gomb megnyomásával kezdi meg a mérést. Érintésmentes homloki testhőmérséklet mérés 1 másodperc alatt. Az érintésmentes lázmérők jellemzői: Automatikus kikapcsolás. Nagy, könnyen leolvasható LCD kijelző. Háttérvilágítás 32 db-os memória a korábbi eredmények tárolására. Eltérés: 0,1°C Mérési tartomány: 32°C-42,9°C (testhőmérséklet) 0°C-100°C (környezeti hő)    

Higanymentes lázmérő

MovoMed higanymentes lázmérő MovoMed higanymentes lázmérő Gallium, Indium és Ón ötvözetű folyadékot tartalmaz,mely biztonságosan, pontosan és egyszerűen használható. A sötét színű folyadékot könnyedén le lehet olvasni a nagyméretű skálázásról. A mérést követően az ajándék lerázó eszközzel biztonságosan és gyorsan le lehet rázni a folyadékot. Az ajándék tok védi a leejtéstől származó töréstől. Környezetbarát, higany helyett legnagyobb mértékben galliumot tartalmaz. Pontossága és megbízhatósága a korábbi higanyos lázmérőkkel azonos. Magasabb árfekvése a jóval költségesebb gyártási technológiának tulajdonítható. Alapesetben 2 év garanciát vállalunk a termékre, de ezt + Continue reading →

Digitális lázmérő flexibilis véggel

MovoMed digitális lázmérők flexibilis véggel Az ÚJ MovoMed digitális lázmérő ár/érték arányban az egyik legjobb választás amelyről a kimagaslóan hosszú garanciaidő biztosít mindenkit! Gyors és pontos 10 másodperces mérés. A digitális lázmérők tulajdonságai: LCD kijelző hangjelzés a mérés végén tároló műanyag tokkal orálisan, hónaljban vagy rektálisan is használható automatikus kikapcsolás pontosság +-0.1 C 2+8 év garancia   FONTOS BIZTONSÁGI TANÁCSOK Ez a hőmérő csak testhőmérséklet mérésére alkalmas. A minimális mérési idő a csipogó hangjelzésig tart, amit mindig be kell tartani. A hőmérő kis részekből áll Continue reading →

Digitális lázmérő rigid véggel

MovoMed digitális lázmérők rigid véggel Az ÚJ MovoMed digitális lázmérő ár/érték arányban az egyik legjobb választás amelyről a kimagaslóan hosszú garanciaidő biztosít mindenkit! Gyors és pontos 10 másodperces mérés. A digitális lázmérők tulajdonságai: LCD kijelző hangjelzés a mérés végén tároló műanyag tokkal orálisan, hónaljban vagy rektálisan is használható automatikus kikapcsolás pontosság +-0.1 C 2+8 év garancia   FONTOS BIZTONSÁGI TANÁCSOK Ez a hőmérő csak testhőmérséklet mérésére alkalmas. A minimális mérési idő a csipogó hangjelzésig tart, amit mindig be kell tartani. A hőmérő kis részekből áll Continue reading →

Terhességi gyorsteszt vizeletsugaras

MovoMed vizeletsugaras terhességi teszt   Az elmaradt menstruáció 1. napján kimutatja a terhességet! Tartalma: 1 db lekerekített végű teszt védőkupak Érzékenysége: 25mlU/ml Áfa: 5%   100% CSERE GARANCIA* Ha véletlenül nem jelenik meg egyetlen piros csík sem az eredménykijelző felületén, a kedves vásárló küldje vissza postán és mi 2db tesztet küldünk ajándékba.

Terhességi gyorsteszt kazettás

MovoMed kazettás terhességi teszt A MovoMed terhességi teszt az elmaradt menstruáció 1. napján kimutatja a terhességet! Tartalma: 1 db higiénikus tesztkazetta 1 db csepegtető pipetta Érzékenysége: 25mlU/ml Áfa: 5% 100% CSERE GARANCIA* Ha véletlenül nem jelenik meg egyetlen piros csík sem az eredménykijelző felületén, a kedves vásárló küldje vissza postán és mi 2db tesztet küldünk ajándékba.  

Vizsgálókesztyű Latex púderes fehér

MovoMed latex, enyhén púderezett vizsgáló kesztyűk 100db/doboz A MovoMed latex, púderes fehér vizsgáló kesztyűk nagyon erős és kiváló minőségű. Nem steril. Elérhető méretek: XS S M L XL    

Lábzsák

MovoMed lábzsák 100db/csomag  

Rugalmas pólya kompressziós

MovoMed prémium minőségű rugalmas pólya 2 kapoccsal. Rendkívül rugalmas, a pólya egyszerűen kitekerve és lemérve 1,5m hosszú, de kinyújtva 4,5 m hosszúságú! Rugalmas pólya méretek: 7.5cmx4.5m 10cmx4.5m 15cmx4,5m

Szárnyas tű, steril

MovoMed szárnyas tű, steril, egyszer használatos. Kiszerelés: 100db/doboz Szárnyas tű elérhető méretei: 18G (rózsaszín) 19G (fehér) 20G (sárga) 21G (zöld) 22G (fekete) 23G (kék) 24G (lila) 25G (narancs)

Injekciós tű

A MovoMed tű steril, egyszer használatos tű, amelyek 100db-os egységcsomagban kaphatók. Injekciós tű elérhető méretei: 18Gx1,5 (rózsaszín) Lándzsa hossza: 40mm, Lándzsa átmérő: 1.2mm 19Gx1,5 (világossárga) Lándzsa hossza: 40mm, Lándzsa átmérő: 1.1mm 20Gx1,5 (sötétsárga) Lándzsa hossza: 40mm, Lándzsa átmérő: 0.9mm 21Gx1 (világoszöld) Lándzsa hossza: 25 mm, Lándzsa átmérő: 0.8mm 21Gx1,5 (sötétzöld) Lándzsa hossza: 40mm, Lándzsa átmérő: 0.8mm 22Gx1,25 (fekete) Lándzsa hossza: 30mm, Lándzsa átmérő: 0.7mm 23Gx1 (világoskék) Lándzsa hossza: 25mm, Lándzsa átmérő: 0.6mm 23Gx1,25 (sötétkék) Lándzsa hossza: 30mm, Lándzsa átmérő: 0.6mm 24Gx1 (lila) Lándzsa hossza: 25mm, Continue reading →

Digitális lázmérő babáknak

  MovoMed Cumis lázmérő gyerekeknek Kisbabák számára kifejlesztet cumis lázmérő a gyors és pontos hőmérséklet mérésért.   LCD kijelző a pontos eredmény leolvasására. Utolsó mérési eredmény tárolására alkalmas. Mérés végét 10 db csengés jelzi. Mérési idő: ~3 perc Mérési pontosság: ~0,1°C Mérési tartomány: 32°C-42,9°C 1+1 év

Fecskendő, 3 részes steril

2016 első negyedévében megérkezett a saját márkás, három részes fecskendőnk. A fecskendő gumi dugóval van ellátva, hogy jobban záródjon, valamint a fecskendő végére, a tű stabil és egyszerű felhelyezése érdekében menetet helyeztünk el. Ezzel a megoldással elkerülhető, hogy a tű leessen a fecskendő végéről. Elérhető fecskendő méretei: 2ml (100db/doboz) 3ml (100db/doboz) 5ml (100db/doboz) 10ml (100db/doboz) 20ml (50db/doboz) 50ml (25db/doboz) 1ml Inzulinos fecskendő+ 29G tű (integrált) (100db/doboz)

Baby design sebtapasz

Baby design sebtapasz (24db) Movo Plast Baby design sebtapasz, kék és bézs színben, állatmintás . Egy doboz 24 darab speciális sebtapaszt tartalmaz gyerekek számára. Megfelelő tapadás és védelem!   A Movo Plast sebtapasz kiváló minőséggel, gazdaságos kiszereléssel és széles termékpalettával rendelkeznek. Legyen szó sportról, utazásról vagy csak a mindennapos életről, mindenki megtalálja maga számára a legmegfelelőbbet! A termék a EN ISO 13485:2003 minőségbiztosítási rendszer betartásával készült. Hűvös, száraz helyen tartandó!

Felkaros vérnyomásmérő MovoMed BP-M2

MovoMed Bp-M2 digitális felkaros vérnyomásmérő A MovoMed BP-M2 digitális felkaros vérnyomásmérő minőség és ár/érték arányban az egyik legjobb választás. Pontos, oszcillometrikus mérési módszer, nagyméretű LCD kijelző valamint 90 darab memóriahely áll rendelkezésre. A termék jellemzői: Oszcillometrikus módszerrel meghatározott pontos eredmény Működtetés egy gombnyomással Szisztolés, diasztolés vérnyomást és pulzusszámot jelenít meg Szabálytalan szívverés érzékelő (IHD) 2x90db memóriahely Automatikus kikapcsolás LCD kijelző Kiszámolja a legutolsó három mérés átlagát Exkluzív bársony tárolóval

Óvszer Movo Condoms

Movo Condoms óvszer lágy felszínnel, természetes színnel, végén egy spermazsákkal (rezervoár) rendelkezik. Csíramentes, nem spermicid síkosítóval van bevonva. Tesztelése a legszigorúbb európai követelményeknek megfelelően történik erősségi, minőségi és megbízhatósági szempontól. 100% elektronikus tesztelésen esik át, minden darabot ellenőriznek és hermetikusan csomagolnak. Kiemelkedően jó minőségű természetes latexből (gumiból) készült óvszerek. Gumi óvszerek helyes használata hozzájárul a fogamzásgátlás mellett a HIV fertőzés (AIDS) és számos szexuális úton terjedő betegség (chlamydia, genitális herpesz, genitális szemölcs, HPV, hepatitisz B, szifilisz) terjedésének veszélyének csökkentéséhez. Mérete: szabvány 52 (+-2) mm Kiszerelések: Continue reading →

Vizeletgyűjtő pohár steril és nem steril

Vizeletgyűjtő pohár steril és nem steril A MovoMed vizeletgyűjtő pohár menetes kupakkal rendelkezik valamint a feliratozáshoz szükséges matricával, amely megkönnyíti a minták tárolását. Két változatban (steril és nem steril) érhetők el, űrtartalma 120ml.

Terhességi gyorsteszt tesztcsík

  MovoMed terhességi tesztcsík Az elmaradt menstruáció 1. napján kimutatja a terhességet! Tartalma: 1 db tesztcsík Érzékenysége: 25mlU/ml Áfa: 5% 100% CSERE GARANCIA*   Ha véletlenül nem jelenik meg egyetlen piros csík sem az eredménykijelző felületén, a kedves vásárló küldje vissza postán és mi 2db tesztet küldünk ajándékba.

Széklettartály steril

MovoMed széklettartály steril MovoMed steril széklettartály, dobozzal, matricázott így a vizsgálandó személy adatai könnyen és gyorsan felrögzíthető a tartályra. Tartalom: 1 db kanalas tartály 1 db külső doboz